Erilaisuus tuloksentekijänä

Erilaisuus tuloksentekijänä on valmentava koulutus. Koulutus lisää ymmärrystä persoonallisuustyyppeihin pohjautuvista, erilaisista tavoista toimia, kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa sekä oivaltaa erilaisuudessa piilevät voimavarat.

Erilaisuuden ymmärtämisen kautta löydetään käytännön vuorovaikutustilanteita helpottavia työkaluja, jolloin väärinymmärrykset vähenevät, kommunikaatio ja tiedonkulku helpottuvat. Erilaisuuden tietoinen hyödyntäminen tekee työyhteisöistä aidosti yhdessä toimivan, tehokkaamman ja ratkaisukeskeisen. Ymmärrämme paremmin itseämme ja arvostamme enemmän toisiamme.

Koulutus perustuu enneagrammi-persoonallisuusmalliin, joka on tieteellisesti tutkittu, syvällinen ja tarkka erilaisten ihmisluonteiden kuvaus. Kohtaamme maailman, kommunikoimme ja olemme vuorovaikutuksessa yhdeksällä hämmästyttävän erilaisella tavalla. Kuitenkin jokainen meistä pyrkii parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Järjestäjä: Auli Malimaa, FM, EIF-enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka on kirjoittanut enneagrammikirjan Onni asuu jo sinussa – 9 tapaa olla onnellinen (Otava 2019)

Hinta: 1650 e

Hintaan lisätään voimassa oleva alv.

Kesto: 7 tuntia.

Osallistujamäärä: Voidaan järjestää 5-35 hengelle.

Alue: Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja Uusimaa

Kielet: Koulutus järjestetään suomeksi.

Tiedustelut ja varaukset: info (at) refresh.fi